.

יום עיון וסדנאות לקידום שיתוף חומרי הלמידה ברשת

כחלק מפעילות מיט"ל לעידוד שיתוף חומרי למידה ברשת ובמסגרת ביקור מנהלי מרלו בישראל, נקיים סדרת מפגשים, לנציגי המוסדות להשכלה גבוהה, אנשי חינוך והקהל הרחב.

סדנאות בהנחיית מנהלי מרלו וצוות מאו"ר:

סדנה להכרת מאו"ר והערכת עמיתים -  - Peer Review יום ג' 13/9/11

סדנה להכרת מאו"ר, יצירת תוכן ואוספים - יום ד' 14/9/11 (עדכון: ההרשמה לסדנה נסגרה ומתבצעת כרגע על בסיס מקום פנוי בלבד. לפרטים נוספים ניתן לפנות ל- meital@mail.iucc.ac.il)

יום עיון  Open Access -  14/9/11

מרצים: פרופ' סורל רייזמן, פרופ' יואב יאיר, פרופ' ניבה אלקין-קורן, פרופ' עמנואל גרינגרד, גיא לוי ואלי שמואלי.

סדר יום העיון

מאו"ר הנו מאגר לאומי של מידע (מטא-דאטה) וקישורים לחומרי למידה המצויים ברשת האינטרנט. המאגר פתוח לכל, חופשי לשימוש ומאפשר לשתף משאבי למידה באופן פשוט ויעיל

מאור מקושר ל מרלו (merlot) - מאגר חומרי למידה אמריקאי המכיל רבבות פריטים. חומרי הלימוד הנתרמים למאו"ר מפורסמים באופן מיידי גם במאגר מרלו.

פורטל מאו"ר עוצב מחדש לאחרונה, תוך שימת דגש על נוחות המשתמש. נוספו כלים ליצירת תוכן ואפשרות ליצור אוסף פריטים ייעודי.

לטופס ההרשמה

המועצה להשכלה גבוהה אוניברסיטה הפתוחה מכון ויצמן למידע אוניברסיטת בן-גוריון בנגב אוניברסיטת חיפה אוניברסיטת תל-אביב אוניברסיטת בר-אילן אוניברסיטה העברית בירושלים מכון הטכנולוגי לישראל - הטכניון