מפגש מקוון – מעקב למידה, דוחות וסטטיסטיקה ב Moodle, ינואר 2022

נושא

מפגש מקוון בו יוצגו כלים ומנגנונים המציגים חיווי מצב למידה ל: סטודנטים, מרצים וסגל אקדמי בכיר אודות הפעילות במערכת Moodle בתצורות שונות.

קהל יעד

המפגש מיועד לקהילת חברי מיט"ל אשר מטמיעים ותומכים בהוראה המקוונת במוסדות שלהם.

תוכנית המפגש [צפייה בהקלטה]

10:00 – חלק א: מוסדות שונים יציגו את העשיה שלהם בתחום ניתוח סטטיסטיקות, דוחות שימוש בממדים שונים, וכלים לניתוח נתוני למידה אשר זמינים למרצים, סטודנטים וחברי סגל אקדמי בכיר אודות פעילות הוראה/למידה במוסד.

ממשק מותאם לחיווי מצב השלמת למידה – גלית מרדכי – אחראית תחום דיגיטל ולמידה מקוונת, מכלל לוינסקי.
מנגנון מעקב למידה עבור מרצים – ד"ר יעל לין – אחראית פדגוגיה דיגיטלית, אוניברסיטת בן גוריון.
חיווי מצבי הוראה/למידה של תלמידים ומורים בקורס – נדב קבלרציק – המחלקה להוראת המדעים, מכון ויצמן.
בינה מלאכותית בשירות המורה – אבחון קשיים של תלמידים – טניה נזרצקי – דוקטורנטית בקבוצת מחקר "גישות חישוביות בניתוח למידה" של ד"ר גיורא אלכסנדרון, המחלקה להוראת המדעים, מכון ויצמן.

11:00 – חלק ב (נדב קבלרציק):

1. סקירה של חידושים במערכת Moodle 4 הנוגעים לנושא המפגש. [מצגת]
  2. סקירה של כלים מובנים וצד-שלישי למעקב הוראה/למידה במערכת Moodle [מצגת]
  3. תצוגה של AWS QuickSight לעיבוד ותצוגה של מידע ברמה מוסדית, הכוללים מידע מתוך מערכת Moodle ומערכות שונות.

12:00 – חלק ג: דיון משותף של קהילת חברי מיט"ל – שאלות ותשובות אודות נושאים אשר עלו במהלך המפגש, וגם מחשבות בכל הנוגע לשיתופי ידע, כלים ופיתוח של דוחות שימושיים בין המוסדות.

מוזמנים לצרף גורמים בעלי עניין במוסד שלכם.

קישור למפגש ישלח לנרשמים.

מידע שימושי ממפגשים קודמים:

בברכה,
צוות מיט"ל